bygnings-termografi

Medlem foreningen Klimaskærm02.06.2015

Termo-Service er nu blevet optaget i Brancheforeningen Klimaskærm

 
Foreningen KLIMASKÆRM er en non-profit brancheforening for fagfolk, der arbejder med tæthedsmåling, bygningstermografi og tætning af bygninger. Foreningen formidler information om tæthedsmåling, termografi og bygningers tæthed til alle der måtte ønske det.
 
I samarbejde med Byggeriets Kvalitetskontrol arbejdes med certificering og højnelse af kvaliteten indenfor områderne tæthedsmåling og termografi. Foreningen KLIMASKÆRM vil gøre op med useriøs måling og utætte huse.
 
En række førende specialister, entreprenører, leverandører, institutter og interessenter indenfor området har sat sig det mål at få rettet op på forholdene. Under navnet KLIMASKÆRM vil foreningen sikre, at tæthedsmåling, termografering og tætning af bygninger sker efter ensartede retningslinier.
 
Foreningen arbejder gennem en række ERFA-grupper i fællesskabets interesse på at løse problemstillingerne. Et af målene er, at sikre byggeriets parter et ensartet grundlag for tæthedsundersøgelser, således at misforståelser, tolkninger og uhensigtsmæssige målinger og ikke mindst, at uhensigtsmæssige tætninger og dårligt indeklima undgås.