energiraadgivning

BedreBolig Raadgivning

Hvad kan Termo-Service BedreBolig-rådgivere gøre for dig?

 

 

 

Din BedreBolig-plan giver dig overblikket

 
Tænker du, at det er besværligt og uoverskueligt at renovere din bolig? Med en god plan fra Termo-Service er det nemmere. Når du køber en BedreBolig-plan hos Termo-Service, får du et samlet overblik over renoveringen af din bolig.
 
BedreBolig er en ny og mere helhedsorienteret tilgang til energirenovering. I BedreBolig uddannes fagfolk fra byggeriet til at yde kvalificeret og helhedsorienteret rådgivning til boligejere gennem hele renoveringsprojektet.
 
BedreBolig kan derfor gøre det nemmere for boligejeren at komme i gang med at energirenovere boligen. Og give dig en række nye forretningsmuligheder som BedreBolig-rådgiver.
 
Du kan læse mere om dine muligheder med BedreBolig nedenfor. Ingen boliger er helt ens. Og ingen boligejere har præcis de samme behov og ønsker. Derfor tager BedreBolig altid udgangspunkt i, hvad du gerne vil forbedre ved din bolig. BedreBolig-rådgiveren fra Termo-Service hjælper dig hele vejen og sørger for, at renoveringen sker på en energirigtig måde. Så er du sikker på at fremtidssikre din bolig og få en månedlig besparelse på energiregningen.
 
 

Din BedreBolig-plan giver dig:
 

Fakta om boligen og dens forbrug
 
Dine ønsker til boligen
 
Anbefalede energiforbedringer i prioriteret rækkefølge
 
Andre renoveringsønsker
 
Gode råd om energirigtig adfærd
 
Oversigt over potentielle energibesparelser og påkrævede investeringer
 
Et samlet budget
 

Kontakt Termo-Service i dag, for en aftale om Din BedreBolig-Plan