om-termo-service

Om firmaet Termo-Service.dk I/S

Om firmaet
Termo-Service er en uvildig konsulentvirksomhed, med speciale i Energirådgivning, Termografi, Trykprøvning, Skimmelanalyse og Indeklimaanalyser generelt.
 
Termo-Service har eksisteret siden Januar 2010 og er blandt Danmarks førende bygningsanalyse-virksomheder. I opstartsfasen, beskæftigede virksomheden sig udelukkende med boligtermografi, og har løbende udvidet kompetenceområdet.
 
Med årene er Termo-Service vokset til også at udføre adskillige former for undersøgelser af bygninger – opgaver som vi udfører både for virksomheder, forsikringsselskaber og private kunder.
 
Målsætning
Som kunde, vil I derfor opleve, at hos os er kvaliteten på produktet i top. Virksomhedens primære mål, er at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, og derved opnå en høj kundetilfredshed. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til rimelige priser. Man vil opleve at man hos os ofte vil få mere end det aftalte, vi går ikke op i timeantal, hvis vi ser muligheden for at levere en bedre løsning ved at bruge et par ekstra timer end estimeret. Kort sagt har vi fokus på kvaliteten af de løsninger vi leverer, og dermed at få tilfredse kunder.
 
KLS
Vi er stolte over at kunne dokumentere et KLS-system. Der er vores mål, at de produkter som afleveres til vores kunder, vil være af en konstant høj kvalitet, et mål som vi kan genkende i vores kunders tilfredse tilbagemeldinger.
 
Arbejdsmiljø 
Hos Termo-Service er det vigtigt at der holdes fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder løbende med at forbedre vores arbejdsgange, således at vores medarbejdere og samarbejdspartnere sikres gode arbejdsvilkår.
 
Hos Termo-Service er et godt arbejdsmiljø et værdiskabende arbejde, som kommer vores kunder til gode, da forsinkelse af arbejdet på grund af arbejdsulykker undgås.
 
 
 


Spørgsmål & svar

Nyheder

Kontaktinformation

 
Afd. Fyn

Mail - Tryk her

Tlf: 29821362


Afd. Sjælland

Mail - Tryk her

Tlf: 29821361


Afd. Jylland

Mail - Tryk her

Tlf: 29821362


 
  Læs mere på Truspilot Trustpilot
Se mere om os på Trustpilot